top of page

State Office Updates and Events Blast!

Public·32 members

Müxtəlif internet xidmətlərini müqayisə edərkən şəxsi məlumatların istifadəçi hesabında dəyişdirilməsi zamanı təhlükəsizlik yoxlamalarının necə aparıldığını da araşdırıram. Xüsusilə e-poçt və telefon nömrəsi kimi vacib məlumatlar dəyişdirilərkən əlavə təsdiq tələb olunması hesabın başqası tərəfindən idarə edilməsinin qarşısını ala bilər. Azərbaycanda platformanın belə dəyişikliklər barədə istifadəçiyə əvvəlcədən və ya dərhal bildiriş göndərməsi məxfilik və təhlükəsizlik baxımından nə qədər vacibdir?

3 Views
Lilit Relis
14 hours ago

Bu gün səhər oyananda hava çox gözəl idi. Günəş parlayırdı, sərin meh əsirdi. Belə havalarda mən adətən gəzintiyə çıxıram, amma bu dəfə bir az evdə qalıb internetdə gəzmək qərarına gəldim. Düşündüm ki, bəlkə maraqlı bir platforma taparam. Və tapa bildim. Həmin platforma ünvanındadır. Bu sayt mənə elə gəldi ki, bu günəşli hava kimi parlaq və istidir. Ona baxan kimi üzündə təbəssüm yaranır, əhvalın yaxşılaşır. Mən bu platformanı araşdırdıqca daha da sevindim. Çünki burada hər şey o qədər müsbət, o qədər enerji doludur ki, insan sadəcə xoşbəxt olur. Bu platforma mənə elə gəlir ki, günəş şüaları kimidir — işıqlandırır, istiləşdirir, canlandırır. Mən bu saytda saatlarla qala bilərəm. Və hər dəfə oradan çox gözəl əhval-ruhiyyə ilə ayrılıram. İndi mən bu platformanı hər dəfə yaxşı havada açıram. O, mənim günəşli günlərimin ən yaxşı yoldaşına çevrilib. Mən onu bütün dostlarıma tövsiyə edirəm.

bottom of page